keyboard_arrow_right
Sexpigerne gfe

Tantra massage arhus nøgen massør

tantra massage arhus nøgen massør

Tantra massage Århus - Et kærligt og sanseligt møde med I en tantra massage hos mig mødes vi ubetinget og i det der. Når vi fjerner alle barrierer, åbnes et smukt rum til at undersøge Ja og Nej. Tantra massage til mænd og kvinder som ønsker at få en dybere kontakt med sin krop. Jeg er uddannet på bla. Mahamundrainstitut og nordlys centret. Tantra massage århus- Mød din brusende livsenergi Tantra massage Århus, tantra en invitation. Tantra massagen er en sanselig helkropsmassage. Massagen fungerer som en invitation til at gå i kontakt med dig selv. Søger du efter tantra massage, aarhus?

Tantra, massage Århus: Tantra massage arhus nøgen massør

I den praksis, vi tager afsæt i, er både den som masseres, og den der masserer nøgne. Det er en fuld kropsmassage, hvor der ikke undlades dele af kroppen ud fra værdien om, hvad der er godt eller skidt. Massagen indledes med en samtale, hvor vi dels gennemgår forløbet, og dels tager os tid til at afklare spørgsmål. Det er en afstressende og healende massage af hele kroppen, hvor man kan opleve en sensuel, seksuel og spirituel energi. Jeg byder dig velkommen i rummet med levende lys og stille musik. Du skal afsætte. Naturlighed i massagen, i tantra massage arbejdes der med naturlighed, derfor er både du og jeg nøgne under massagen, og du vil opleve, at ingen dele af kroppen tillægges større betydning end andre. Jeg mærker ind til dig ved at lægge mine hænder på din krop.

Videos

Wildly Erotic Tantra Massage.

Tantra massage arhus nøgen massør - Tantra

Kønsdelene er ofte kun et sted, der bliver berørt, når der skal ske noget, en præstation med et mål. Varighed, selve massagen tager 1,5-2 timer. Vi snakker kort om hvorfor du har valgt tantra massagen, hvad dine evt. Herfra er vi begge nøgne. Du kan her møde dig selv hensides krav, stress og at skulle noget eller at præstere noget. Heri ligger der en invitation til at undersøge en anden vej end den, mange kender bedst. Du bliver først masseret bagpå op af benene, ballerne, ryggen, armene, hænder, skulder og nakken og derefter vil jeg bede jeg om at vende dig. Du er meget velkommen til at ringe til mig og spørge mere ind til denne massageform. At sætte sig fri, du kan, som den der inviteres ind i mødet, skridt for skridt og igennem flere massager opleve en vej imod et mere og mere ekstatisk liv. Da der ofte også kan opstå stærke følelsesmæssige reaktioner under og efter massagen, tilbyder jeg altid en afsluttende snak og en opfølgende telefonisk samtale. Det er vigtigt at du tager dybe indåndinger når jeg trykker på disse trigger(spændings)punkter for at fremme afspændingen. I Tantra massagen anerkendes og berøres hele din krop uden undtagelse. Jeg masserer dig sensuelt med langsomme blide strøg, afvekslet med dybe tryk i dine større energifelter (chakraer) hvor der tit ligger oplagret spændinger/gamle traumer.v. Kommer du med et åbent sind, vil vi lettere kunne åbne det rum, vi mødes. Så modtager du en helkropsmassage. Den stimulerer din lyst, sensualitet og din seksualitet.

Tantra, massage, fuld: Tantra massage arhus nøgen massør

Hvis ikke, vil jeg på et tidspunkt bede dig vende dig. I forløbet vil jeg anvende triggerpunktmassage for at opløse de spændinger jeg møder i dine muskler. En massage tager typisk omkring 2 timer, hvortil der er sat tid af til en indledende samtale, og tid af til efterfølgende til at vende spørgsmål, hvis der er behov for det. Et nej vil altid blive respekteret med det samme uden at du behøver at begrunde det. En Mahamudra Tantra massage kan opleves som en meditation over sin egen sanselighed. Du får lige mulighed for at ligge lidt og mærke effekten af massagen. Både du og jeg er nøgne under massagen, hvilket skaber et intimt rum. Det er denne sansning, der inviteres ind. Jeg starter med at gøre dig løs i kroppen så du kan give slip på tankerne. Herefter klæder vi om, og sidder så sammen i en lille meditation efterfulgt af et indledningsritual. Under massagen er det dit ansvar at du varetager dine grænser og din sundhed. Denne massage kan varmt anbefales for dem, som ønsker at komme i kontakt med og opløse gamle spændinger/traumaer og dermed kan opleve en intens, smuk og livs(energi)bekræftende massage. Link til: Tantramassage til mænd og til. Når vi mødes i en tantramassage hos mig, forventer jeg intet af dig. Denne frigørelse udløser typisk spændinger, og kan give sig til udtryk i følelser af enhver slags. Først har vi en samtale, hvor vi får snakket lidt ind til hinanden hvad skal der ske, og hvad skal måske siges, inden vi starter massagen. Du kan til enhver tid sige nej. Massagen fungerer som en invitation til at gå i kontakt med dig selv. . kontakt kig også her /nordlys-massage-arhus/ for Essentielmassage med tantriske toner. En befriende befrielse ikke at skulle gøre noget eller have en mening om det, men bare mærke den kærlige sansning, der opstår lige. En eller flere tantra massage arhus nøgen massør tantramassager kan være starten på en dybere bevægelse i dit liv, der skaber mere harmoni i krop, følelser og sind. Jeg forventer at du er nyvasket inden behandlingen. Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus, prostata (mand skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn, da der også her ofte ligger skjulte spændinger, som kan forhindre din kundalini i at strømme frit. Hengiv dig til sansningen og lysten i din krop. Den giver dig mulighed for at gå på opdagelse og nyde din egen krops sensualitet og lyst.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *