keyboard_arrow_right
Pige bornholm

Thai massage på østerbro thai massage tåstrup hovedgade

thai massage på østerbro thai massage tåstrup hovedgade

Taastrup thai massage - Home Facebook Thai-massage Taastrup - Pages24 Taastrup hovedgade 147 (4,807.62 mi) Taastrup 2630. Typically replies within an hour. Contact Taastrup thai massage on Messenger. Velkommen til Taastrup thai massage vi vente på jer ring og book en tid hos os 50190155. KBH: Tre massøer giver thai massage - Tåstrup Hovedgade Thai Massage - Saitarn Thaiweelness Thai Massage er professionel original massage i behagelige omgivelser. Vi ligger godt placeret midt på Tåstrup Hovedgade. Foruden traditionel, thai massage tilbyder vi også aromamassage, fodmassage, body scrub.

Thai massage på østerbro thai massage tåstrup hovedgade - KBH: Thaimassage

I øjeblikket er 7 virksomheder registreret i firmavejviser Taastrup i følgende kategori: thai-massage. Vores filosofi inkarnerer den holistiske tilgang til behandling af sind, krop og ånd: for os er det lige så meget om det indre selv som den ydre selv. 2630 Taastrup, taastrup Thai Wellness, taastrup Hovedgade Taastrup. Du kan se vores priser her. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori thai-massage i Taastrup.

Thai massage på østerbro thai massage tåstrup hovedgade - Taastrup thai massage

Har du lyst til at gøre noget godt for dig selv? I vores smukke terapi rum er stemningen forstærket af beroligende musik og delikate dufte for at skabe en virkelig himmelsk hideaway. Ladda Thaimassage, taastrup Hovedgade 93,. Pages24 2018 Pages24 Alle rettigheder forbeholdes, pages24 anvender cookies. Har du spørgsmål, kan du også skrive til vores e-mail. Vores originale thai massage er både traditionel massage uden brug af olie, massage med brug af aroma-olier og hyggelig par-massage. Vi har skabt en kokon af fred og ro, hvor du kan slappe af, forynge og revitalisere. Her er listen over virksomheder i Taastrup under kategorien thai-massage. Vi er beliggende på Herlev Hovedgade, let tilgængeligt for kunder fra både Ballerup, Skovlunde og omegn.

Thai massage på østerbro thai massage tåstrup hovedgade - Traditionel Thai

Vi har flere professionelle massører samt fem flotte og store behandlingsrum, herunder blandt andet et ekstra stort rum, hvor der er mulighed for par-massage. Er du interesseret i at høre mere om de forskellige former for massage, vi tilbyder, eller kunne du tænke dig at bestille en tid til en behandling, er du meget velkommen til at ringe på telefon. Kun Thai Massage Klinikker med egen webside, så du har mulighed for at læse nærmere om den enkelte Thai Massage klinik. Vi yder vi alle former for thai massage og kropsmassage. Uanset om du vælger en Royal Thai Massage eller at hengive dig til Aromaterapi Massage, så er vores store udvalg af massage-og spa-behandlinger kombinerer med det bedste af gamle og moderne behandlinger, med de fineste kvalitet ingredienser og hudpleje produkter, alt sammen med til genskabe. Vi kan blandt andet tilbyde dig: Forkæl dig selv med en dejlig wellness massage. Vi giver vi dig den fantastisk luksuriøs og billig massage - en wellness, du sent vil glemme. Beliggende centralt på sjælland er Zen-Thaiwellness det perfekte tilflugtssted at hengive sig til afslapning og forkælelse.

Thai massage på østerbro thai massage tåstrup hovedgade - Herlev Thai

Så prøv en afslappende, sanselig og luksuriøs welness-massage hos Herlev Thai Wellness. Bestil en tid til en billig massage og wellness-behandling. Zen-thaiwellness, tåstrup Hovedgade Tåstrup. Vi ligger kun 12 km kørsel fra Københavns Centrum. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Vi tilbyder et omfattende udvalg af massager og spa-behandlinger som alle gør godt for og beroliger både krop og sind, vi vil give dig en omsorgsfuld oplevelse og en følelse af luksus. Normalt er der tre forskellige massøser på vagt hos thai klinikken i, tåstrup. Der tilbydes: Traditionel thai massage Thai olie massage Thai sports massage Thai hoved, nakke, og skuldre massage.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *